Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Star t(r)ekνα

Υποδειγματική ταινία πραγματικό reboot για άσχετους σαν εμένα. Με αισθητική αρτιότητα και συνέπεια και σωστή ισορροπία ανάμεσα σε story και δράση έχουμε την επιστροφή της επιστημονική φαντασίας στο προσκήνιο.
Bonus επιβεβαίωσης οι διθυραμβικές κριτικές και το εισπρακτικό σουξέ
4/5 και βιάζομαι να δω το επόμενο...


Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Πάνος Μουζουράκης live @ New York


Ο ταλαντούχος φωνητικά και στιχουργικά Πάνος Μουζουράκης ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη όπου συνέπεσε με το τριήμερο μου στην καλοντυμένη πόλη και επειδή δεν ευκαίρησα να τον απολαύσω στο Οξυγόνο της Αθήνας είπα να πάω εκεί.
Το New York είναι συμπαθητικό live-άδικο με βασισμένη στην αφισα και ταπετσαρία διακόσμηση που καβλώνει όσους νομίζουν ότι θα ήθελαν να ζούνε στο "μεγάλο μήλο". ασφυκτικά γεμάτο, με χύμα σαλονικιούς άρτι αφιχθέντες από πλατεία Ναβαρίνου και γκόμενες μέσα σε εισαγωγικά που τρέχουν στα "hot" events της πόλης.

Φτηνές τιμές, 10 ευρόπουλα είσοδος και ποτάκι και ότι ποτάκι θέλεις όχι μόνο κρασιά και μπήρες που κάνουν οι εκμεταλλευτές-λαμόγια της Αθήνας. Μόνη μαλακία ότι καθόμασταν κοντά στην τουαλέτα και επομένως διακόπταμε το ρεύμα κυκλοφορίας που ήταν κάτι παραπάνω από μποτιλιαρισμένο

Ειδική μνεία αξίζει στον Γιώργο Χρυσοστόμου που αποθεωνόταν στα ενδιάμεσα θεατρικά νουμεράκια και ειδικά στο medley με διάσημες ερμηνείες rock τραγουδιστών από Prince μέχρι Sex Pistols.

Σε μια φίλη μου δεν άρεσε το διδακτίκο και καλά κομμάτι αυτών που έλεγε ο Πάνος αλλά με τέτοιες γκριμάτσες που κάνει είναι σχεδόν αδύνατο να τον πάρεις σοβαρά και να επηρεαστείς. Αλλά ακόμα κι έτσι όλοι θέλουμε ένα fun δάσκαλο.

πάρτε και μια ίδέα


PS δεν είμαι εγώ αυτός που φωνάζει...