Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Εγκλεισμός



Τι σου κάνει μια πτυχιακή...

  • Οικονομία. Προσπαθείς να θυμηθείς που είναι τα bar που πήγαινες, αν σου λείπουν και πόσο. Divx αντί Σινεμά, delivery αντί εξόδου σε εστιατόρια και ταβέρνες.

  • Απομόνωση. Κάθεσαι σπίτι και χάνεις τους φίλους σου (προσωρινά). Μιλάς μόνο στο τηλέφωνό και κυρίως ζητώντας βοήθεια για πράγματα που δυσκολεύεσαι να κάνεις ή αδυνατείς να κάνεις μόνος σου σχετικά με την εργασία σου.

  • Απόγνωση. Φράσεις που ακούς μέσα στο κεφάλι σου: "Δεν θα τα καταφέρω ποτέ", "Πρέπει να αλλάξω επάγγελμα", "Μήπως να παρατούσα εντελώς τη σχολή και να ακολουθήσω το όνειρο μου" μετά η ίδια φωνή λέει "Και ποιο είναι βρε μαλάκα το όνειρο;", "Αυτό ήταν δεν είμαι αρκετά έξυπνος όπως οι άλλοι".

  • Epiphany. (Όταν τελικά τα καταφέρεις) Μάλλον αυτό είναι που θέλω τελικά να κάνω στη ζωή μου και αλλάζεις πλεύση προς επαγγελματικές κατευθύνσεις. Μέχρι να τρυπώσει πάλι το όνειρο (Ξέχνα το λέμε)

που και που ανακαλύπτεις και κάτι καλό, όπως ας πούμε τη σειρά The Office για να γεμίζεις τα διαλείμματα και να σκέφτεσαι τι σε περιμένει...